Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Procurorii nu confirmă pregătirea deprovocări în Transnistria, despre care a vorbit Tauber

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2023
Abonare
Procurorii moldoveni nu confirmă informațiile Marinei Tauber despre pregătirea de provocări în proximitatea regiunii transnistrene.
CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Procurorii moldoveni au ajuns la concluzia că afirmațiile deputatul Marina Tauber privind pregătirea unor provocări militare în proximitatea regiunii transnistrene nu și-au găsit confirmare.
PCCOCS s-a autosesizat în urma declarațiilor deputatului Marina Tauber la briefingul din 24 martie privind pregătirea unor provocări militare în proximitatea regiunii transnistrene (https://md.sputniknews.com/20230324/marina-tauber-cu-acuzatii-socante-ar-avea-loc-pregatiri-pentru-o-provocare-la-nistru-56179668.html).
În cadrul examinării declarațiilor făcute de aceasta la briefingul din 24 martie, Marina Tauber a fost citată de oamenii legii în repetate rânduri pentru a conforma alegațiile sale cerințelor Codului de procedură penală. Deputatul, însă, de fiecare dată a refuzat invocând motive pe care procurorii le consideră neîntemeiate.
Fluxul de știri
0