Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Popșoi vrea cu tot dinadinsul să ne convingă că e mai dihai decât Nantoi

Mihai Popșoi - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2023
Mihai Popșoi
Abonare
Astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate deputatul PAS, Miha Popșoi, a făcut o declarație și mai deocheată decât cea a colegului său Oazu Nantoi de acum câteva zile
CHIȘINĂU, 7 apr - Sputnik. După declarațiile halucinante ale lui Oazu Nantoi de acum două zile, (dacă la putere la Chișinău va veni un politician ca Igor Dodon, atunci Moldova va deveni o țintă legitimă pentru Ucraina), iată că astăzi s-a produs cu o prostie nu mai puțin grandioasă un alt deputat PAS - Mihail Popșoi.
Acesta a spus că spera ca Curtea Constituțională să scoată în afara legii nu doar Partidul Șor, ci și pe membrii acestuia.
Asta ce-ar însemna? Să fie decăzuți din drepturile cetățenești toți cei care sunt membrii ai acestei formațiuni politice, să nu mai aibă dreptul să facă politică sau chiar să cumpere pâine de la magazin? Cum să scoți în afara legii un om care nici măcar nu a fost condamnat de instanță (măcar administrativ, nu penal) pentru o faptă de-a sa? Și, iarăși, ce însemnă să scoți un om în afara legii?
Poate explica cineva ce e în capul acestui nebun din prezidiul Parlamentului?
Fluxul de știri
0