Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Andrei Spînu, persecutat cu acordul tacit al colegilor săi din PAS?

© Sputnik / Mihai CarausAndrei Spînu
Andrei Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2023
Abonare
Legendarul politician moldovean, fostul vicepremier Andrei Spînu, cel care a negociat actualul contract cu Gazprom, apare în spațiul public cu o sere de declarații scandaloase, care pun în lumină proastă actuala guvernare.
CHIȘINĂU, 6 apr – Sputnik. Andrei Spînu spune că are dosare penale și sugerează că ar fi persecutat de unele personaje din sistemul organelor de drept, persoane legate cu regimul Plahotniuc.
Dacă ar fi să-l credem pe Spînu, atunci mai multe funcții cheie în instituțiile de drept ar fi ocupate de persoane corupte. Toate acestea se întâmplă în timpul guvernării PAS și Maiei Sandu. Actualul regim se autoproclamă luptător cu corupția. Dar iată că Spînu ne spune că lucrurile ar sta cu totul invers.
Unii jurnaliști sunt de părere că această apariție a lui Spînu, în care el face dezvăluiri foarte neplăcute pentru Maia Sandu și PAS, ar fi determinată de faptul că acestuia îi sunt deschise dosare penale și el nu crede că poate scăpa de ele. Respectiv, colegii de partid al dânsului nu au de gând să-l ajute, ci preferă să-i păstreze în funcții pe oamenii lui Plahotniuc, care l-ar persecuta pa Spînu.
MArina Tauber la o manifestație de protest - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2023
Politică
Tauber a anunțat o amplă manifestație de protest pe data de 7 mai
Fluxul de știri
0