Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vasnețov: Statul Unional Rusia-Belarus: un bun exemplu de cooperare de pe poziții egale

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 03.04.2023
Oleg Vasnețov
Abonare
Ambasadorului Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov, a publicat articolul „Federația Rusă și Republica Belarus: împreună în era schimbărilor geopolitice”, dedicat Zilei Unității Popoarelor Rusiei și Belarusului.
CHIȘINĂU, 3 apr - Sputnik. În acest articol, Vasnețov lansează următoarele teze:
Comunitatea internațională intră într-o eră a schimbării.
A fost lansat un proces ireversibil de formare a unei lumi multipolare.
În ciuda eforturilor unui grup de țări de a frâna cursul natural al istoriei pentru a păstra hegemonia occidentală centrifugă, tendința de consolidare a ordinii mondiale multipolare ia amploare.
În conformitate cu noua versiune a Conceptului de politică externă a Federației Ruse din 31 martie 2023, statul rus va contribui la construirea unui sistem internațional multipolar.
Un bun exemplu de cooperare de pe poziții egale și reciproc avantajoase este statul Uniunii Rusia și Belarus.
Atacurile Occidentului cu folosirea pârghiilor de presiune politică nu fac decât să întărească cursul țărilor noastre spre urmărirea unei linii de politică externă independentă și multivectorală în spiritul egalității și multipolarității.
Fluxul de știri
0