Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mai multe organizații teritoriale ale PSRM au părăsit această formațiune politică

© Sputnik / Rodion ProcaАлександр Нестеровский
Александр Нестеровский - Sputnik Moldova, 1920, 03.04.2023
Abonare
Deputatul Alexandr Nesterovschi anunță despre aderarea mai multor structuri de partid din cadrul PSRM din nordul țării la noua formațiune politică „Mișcarea pentru Popor”
Deputatul Alexandr Nesterovschi a declarat că "80% din președinții activi" ai organizațiilor primare ale PSRM din Bălți au aderat la "Mișcarea pentru popor".
Pentru a demonstra acest lucru, Nesterovschi a publicat peste 30 de declarații în care președinții și membrii organizațiilor de bază ale socialiștilor din Bălți declară că părăsesc partidul și se alătură "Mișcării pentru popor", condusă de deputata Șor Marina Tauber.
În plus, mai mulți primari și președinți de organizații primare din raionul Ocnița ar fi părăsit PSRM. Toți aceștia au anunțat că s-au alăturat ”Mișcării pentru Popor”, condusă de Marina Tauber.
▪️În unele dintre declarațiile celor care au părăsit Partidul Socialiștilor este menționat și despre sprijinul lor pentru "noul partid pe care îl înființează Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan".
Fluxul de știri
0