Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko - „Al treilea război mondial cu incendii nucleare” se profilează la orizont

© Sputnik / BelTA / Accesați arhiva multimediaAleksandr Lukașenko
Aleksandr Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2023
Abonare
„Al treilea război mondial cu incendii nucleare” se profilează la orizont, sunt necesare negocieri fără condiții prealabile, iar luptele din Ucraina nu se vor opri până când comandantul de peste mări nu va da voie, a declarat Lukașenko .
CHIȘINĂU, 31 mar - Sputnik. Liderul belarus Lukașenko a spus că luptele din Ucraina nu se vor opri până când comandantul de peste mări nu va da voie.
„Al treilea război mondial cu incendii nucleare” se profilează la orizont, sunt necesare negocieri fără condiții prealabile, a spus Lukașenko .
El a mai propus să înceteze ostilitățile din Ucraina, să fie declarat un armistițiu fără dreptul de a muta echipamente și transfer de arme din ambele părți.
„Am încercat să-l conving, să-l întorc într-o direcție corectă, într-un mod prietenos, fratern, dacă vreți, ca pe un fiu”, a declarat Lukașenko despre comunicarea sa cu Zelenski la începutul operațiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina.
"I-am spus: Volodia, gândește-te, războiul se desfășoară pe teritoriul tău. Astăzi vei fi un erou, vei merge lângă Artemovsk, vei oferi medalii. Dar timpul va trece, oamenii te vor întreba: de ce nu ai prevenit războiul? Iar după ce a început - de ce nu l-ai oprit? Mor oameni. La urma urmei, nu copiii tăi mor. Poate că ei se distrează pe Coasta de Azur."
Fluxul de știri
0