Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Popescu se află la Berlin, unde va avea discuții inclusiv cu rusofobi proeminenți

© Sputnik / OsmatescoNicu Popescu și alți politicieni și funcționari
Nicu Popescu și alți politicieni și funcționari - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2023
Abonare
Șeful diplomației moldovenești, Nicu Popescu, efectuează o vizită de lucru în Germania, la Berlin, unde se va întâlni cu omologul său german.
CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. Serviciul de presă al diplomației de la Chișinău anunță că Ministerul de Externe Nicu Popescu se află într-o vizită de lucru la Berlin în perioada 27-29 martie.
În cadrul acestei vizite Nicu Popescu va avea o întrevedere cu ministrul de externe a Germaniei, Annalena Baerbock. Aceasta s-a remarcat printr-o serie de luări de poziție rusofobe în politica internațională.
Sursa oficială ne mai informează că Popescu „va avea întrevederi cu mai mulți oficiali germani, în cadrul întâlnirilor urmând să fie discutat procesul de aderare a Republicii Moldova la UE, organizarea de către Republica Moldova la începutul lunii iunie a Summit-ului Comunității Politice Europene precum și alte subiecte de actualitate”.
Charles Michel - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2023
Politică
Azi la Chișinău este așteptat Președintele Consiliului European
Fluxul de știri
0