Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul moldovean al Apărării aruncă piatra în grădina Moscovei

© Sputnik / OsmatescoНацармия Молдовы получила бронетранспортеры Piranha
Нацармия Молдовы получила бронетранспортеры Piranha - Sputnik Moldova, 1920, 27.03.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul moldovean al Apărării aruncă piatra în grădina Moscovei, spunând că că Federația Rusă orchestrează mai multe amenințări de tip hibrid la adresa Republicii Moldova
CHIȘINĂU, 27 mar - Sputnik. Ministrul moldovean al Apărării, Anatol Nosatîi, a spus că Federația Rusă orchestrează mai multe amenințări de tip hibrid la adresa Republicii Moldova.
Întrebat de Euronews.ro care sunt amenințările, în acest moment, la adresa Republicii Moldova.
Nosatîi a spus: “Acum vorbim mai mult de amenințările de tip hibrid care sunt conduse în Republica Moldova de către Federația Rusă cu implicarea întregului spectru a acestor activități, începând de la economie, continuând cu problema gazelor, a energiei electrice și nu în ultimul rând cu probleme de securitate pentru destabilizare ordinii interioare în țara”.
Întrebat dacă în acest scenariu este implicată cumva Transnistria, ministrul a răspuns afirmativ.
“Se implică toate structurile și toate forțele disponibile, fiindcă este o activitate coordonată și, respectiv, cei care stau în spatele acestor coordonări folosesc toate resursele disponibile în scopul pentru a-și atinge rezultatul dorit. Dar forțele de ordine, instituțiile statului activează în mod coordonat pentru neadmitere acestor a și menținerea ordinii și securității”, a spus Nosatîi.
Fluxul de știri
0