Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul moldovean al Apărării aruncă piatra în grădina Moscovei

© Sputnik / OsmatescoНацармия Молдовы получила бронетранспортеры Piranha
Нацармия Молдовы получила бронетранспортеры Piranha - Sputnik Moldova, 1920, 27.03.2023
Abonare
Ministrul moldovean al Apărării aruncă piatra în grădina Moscovei, spunând că că Federația Rusă orchestrează mai multe amenințări de tip hibrid la adresa Republicii Moldova
CHIȘINĂU, 27 mar - Sputnik. Ministrul moldovean al Apărării, Anatol Nosatîi, a spus că Federația Rusă orchestrează mai multe amenințări de tip hibrid la adresa Republicii Moldova.
Întrebat de Euronews.ro care sunt amenințările, în acest moment, la adresa Republicii Moldova.
Nosatîi a spus: “Acum vorbim mai mult de amenințările de tip hibrid care sunt conduse în Republica Moldova de către Federația Rusă cu implicarea întregului spectru a acestor activități, începând de la economie, continuând cu problema gazelor, a energiei electrice și nu în ultimul rând cu probleme de securitate pentru destabilizare ordinii interioare în țara”.
Întrebat dacă în acest scenariu este implicată cumva Transnistria, ministrul a răspuns afirmativ.
“Se implică toate structurile și toate forțele disponibile, fiindcă este o activitate coordonată și, respectiv, cei care stau în spatele acestor coordonări folosesc toate resursele disponibile în scopul pentru a-și atinge rezultatul dorit. Dar forțele de ordine, instituțiile statului activează în mod coordonat pentru neadmitere acestor a și menținerea ordinii și securității”, a spus Nosatîi.
Fluxul de știri
0