Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Vladimir Bolea se apucă să eficientizeze irigația în agricultura moldovenească

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaVladimir Bolea
Vladimir Bolea - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2023
Abonare
Pentru asigurarea finanțării Bolea a subliniat că va fi inclusă obligativitatea achitării cotizațiilor de membru pentru toți agricultorii care desfășoară activități agricole în zona de irigare.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Vicepremierul, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea a promis modificări legislative în scopul eficientizării activității Asociației Utilizatorilor Apei pentru Irigare.
Potrivit serviciului de presă al MAIA, declarația a fost făcută în timpul vizitei lui Bolea la Leova, unde a examinat sistemul de irigare agricolă din satul Filipeni. Pentru asigurarea finanțării Bolea a subliniat că va fi inclusă obligativitatea achitării cotizațiilor de membru pentru toți agricultorii care desfășoară activități agricole în zona de irigare.
Stația de irigare din Filipeni, raionul Leova, a fost reconstruită în cadrul Programului Compact al Guvernului SUA, în anul 2015. Costul investițiilor a fost de peste 6 milioane de dolari americani.
Fermă, vite mari cornute, producerea laptelui - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2023
Economie
MAIA le promite ajutor producătorilor moldoveni de lactate
Fluxul de știri
0