Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber, cu acuzații șocante: ar avea loc pregătiri pentru o provocare la Nistru

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2023
Abonare
Tauber susține că ar fi vorba despre o „provocare militară în regiunea transnistreană în data de 17 aprilie”.
CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Marina Tauber, daputat în Partidul „ȘOR”, a declarat că are informații de la unele structuri din afara țării precum că autoritățile de la Chișinău ar fi implicate în pregătirea unei provocări la Nistru imediat după Paști.
Tauber susține că ar fi vorba despre o „provocare militară în regiunea transnistreană în data de 17 aprilie”.
Potrivit lui Tauber, recent la o întreprindere privată din țara noastră ar fi fost comandate 3 mii de sicrie. Asta ar avea legătură cu pretinsa provocare.
Deputatul a spus că face aceste declarații și dezvăluiri pentru că își asumă sarcina de a „opri acest plan criminal”.
Ea a mai spus că a primit această informație „foarte recent”, că a verificat autenticitatea ei, fără a spune cum anume a verificat-o, și a venit în fața presei pentru că „nu putea să nu vorbească despre aceste planuri ticăloase”.
Marina Tauber susține că a decis să apară cât mai repede în fața presei cu aceste informații pentru ca autoritățile să nu reușească să o oprească să facă acest lucru. Ea consideră că „provocarea” ar avea legătură și cu protestele opoziției. Ea a dat asigurări că lupta opoziției cu actuala putere nu va înceta și că acțiunile opoziției urmăresc o viață mai bună în Moldova și un viitor pașnic.
Așteptăm reacția oficială a autorităților la aceste acuzații șocante.
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2023
Societate
Cetățeni ruși reținuți pe Aeroportul Internațional Chișinău
Fluxul de știri
0