Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce ministrul Victor Parlicov așa și nu are portofoliu

© Sputnik / OsmatescoVictor Parlicov
Victor Parlicov - Sputnik Moldova, 1920, 20.03.2023
Victor Parlicov
Abonare
Ministrul Energeticii, Victor Parlicov, așa și nu are portofoliu și societatea moldovenească încă nu știe de ce așa stau lucrurile și ce rost are salariul plătit pentru respectiva funcție în Guvernul recean.
CHIȘINĂU, 20 mart - Sputnik. Victor Parlicov, ministrul Energeticii, continuă să activeze fără portofoliu, în timp ce domeniul de care el ar trebui să se ocupe se află în continuare la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, condus anterior de notoriul Andrei Spînu.
Mai este de remarcat și faptul că majoritatea PAS așa și nu a adaptat sută la sută portofoliile din Guvernul Recean la modul în care au fost repartizate funcțiile ministeriale.
De ce nu sunt operate aceste ajustări? Puterea politică nu discută public această problemă. Probabil avangarda gândirii și acțiunii europene din Moldova nu găsește de cuviință să asigure destulă transparență modului în care sunt rezolvate problemele majore ale statului.
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 20.03.2023
Politică
Dorin Recean continua să fie secretarul CSS?
Fluxul de știri
0