Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Se anunţă cutremur în SUA: pregătiri pentru arestarea lui Trump

© AP Photo / LM OteroDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova, 1920, 19.03.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Forțele de ordine din New York fac pregătiri de securitate pentru posibilitatea ca fostul președinte american Donald Trump să fie pus sub acuzare în următoarele săptămâni
BUCUREŞTI, 19 mar – Sputnik. Donald Trump urmează să apară într-o sală de judecată din Manhattan în cadrul unei anchete care examinează banii tăinuiți care ar fi fost plătiți femeilor care au afirmat că au avut întâlniri sexuale cu el.
Nu a existat niciun anunț public cu privire la vreun termen pentru lucrările secrete ale marelui juriu, inclusiv un eventual vot privind o eventuală punere sub acuzare a fostului președinte.
Dar oficialii din cadrul forțelor de ordine au declarat că autoritățile doar se pregătesc în cazul unei inculpări. Aceștia au descris conversațiile ca fiind preliminare și iau în considerare securitatea, planificarea și aspectele practice ale unei potențiale înfățișări în instanță a fostului președinte.
Avocatul lui Trump, Joseph Tacopina, a declarat că, dacă Trump va fi pus sub acuzare, "vom urma procedurile normale".
Biroul procurorului districtual din Manhattan nu a făcut niciun comentariu.
Fluxul de știri
0