Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tauber, pregătită de întâlnire cu Recean - iată când ar putea avea loc

© Sputnik / Rodion ProcaMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2023
Marina Tauber
Abonare
Reprezentanții Mișcării Pentru Popor și-au anunțat disponibilitatea de a avea o întrevedere cu premierul Dorin Recean.
CHIȘINĂU, 18 mart - Sputnik. Vicepreședintele partidului ȘOR, Marina Tauber, a anunțat că este gata să aibă o întrevedere cu premierul în orice zi, chiar săptămânii viitoare. Declarația a fost făcută ca urmare a unei postări de pe rețelele de socializare a consilierului prim-ministrului, Sergiu Diaconu. Acesta a declarat că Tauber ar fi refuzat invitația de a se întâlni cu Recean.
„Diaconu spune că aș fi refuzat întâlnirea de astăzi cu el, deși, tot din cuvintele sale, ne-a invitat personal Dorin Recean, și nu el, fără să precizeze că am rugat ca discuția să fie organizată în orice altă zi, pentru a reuși să se alăture și colegii din Mișcarea Pentru Popor. Din Mișcarea Pentru Popor fac parte mai multe forțe politice și asociații obștești, iar fiecare dintre ei are agenda proprie. Ei nu dorm sub clădirea guvernului, pentru a veni imediat la primul apel și, aflând despre întâlnire cu doar 2,5 ore înainte, după cum e lesne de înțeles, este imposibil să participe toți reprezentanții. De aceea, anunțăm și pe această cale mincinoșii din guvern că suntem dispuși să ne întâlnim doar cu prim-ministrul, în oricare zi din această săptămână sau cea care vine, pentru a-i aduce la cunoștință cerința de achitare a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă, susținută în rezoluțiile adoptate la mitingurile Mișcării, solicitare sub care au semnat deja circa 800 de mii de oameni”, precizează Tauber.
Tauber îi face din deget lui Recean avertizânt membrii cabinetului premierului să „Anunțați din timp și public când urmează ca noi să venim sau ne vom prezenta din nou cu zecile de mii de oameni. Blocarea drumurilor de către cetățeni este rezultatul indiferenței voastre și al abuzurilor regimului”.
Fluxul de știri
0