Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Cum sunt umiliți ofițerii Armatei Naționale în cadrul Campanei “STOP FALS!”

© Photo : Ministerul Apărării al Republicii MoldovaArmata Națională
Armata Națională  - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2023
Abonare
Așa ceva nu s-a mai văzut: niște propagandiști de doi bani ai pseudo valorilor occidentale îi învață minte pe ofițerii Armatei Naționale, explicându-le ce înseamnă dezinformare și știri false.
Despre asta ne informează chiar Ministerul Apărării.
“Militarii Brigăzii de infanterie motorizată ”Moldova” au fost informați despre fenomenul știrilor false și modul în care dezinformarea afectează societatea. Evenimentul a fost organizat de Asociația Presei Independente și StopFals.md. Vizita face parte din acțiunile desfășurate în cadrul Саmраniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!, desfășurată de Asociația Presei Independente…”.
Cum așa, fraților? Într-o lume normală, în care există ierarhia valorilor și a competențelor, ofițerii de armată sunt cei care explică societății ce înseamnă război hibrid, dezinformare, manipulare, combaterea dezinformării și tot așa.
Doar la noi totul ce cu fundul în sus: niște ong-iști agramați, care pun virgulă între subiect și predicat, îi învață pe ditamai ofițerii Armatei Naționale ce este informarea și dezinformarea!
Fluxul de știri
0