Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Autoritățile Moldovei își distrug țara – Zaharova

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2023
Abonare
MAE rus: autoritățile Moldovei își distrug țara de dragul celor care le dau bani.
CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Autoritățile Moldovei își distrug propria țara de dragul celor care le dau bani, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Rusiei Maria Zaharova.
„Conducerea acestei țări (Moldova) a adoptat un curs împotriva poporului propriului stat... La sugestia SUA și Occidentului colectiv, sunt aduși la putere acei politicieni care nu promovează interesele poporului lor, a societății și statului, ci interesele patronilor lor din exterior, care contravin intereselor țării”, le-a spus ea jurnaliștilor.
Potrivit acesteia, actualele autorități moldovenești „promovează cursul spre distrugerea propriei statalități”, deoarece „Occidentul are nevoie de un perimetru de instabilitate” în jurul Rusiei.
„Poporul Moldovei nu va permite... nu pur și simplu să destabilizeze, ci să le distrugă țara. Pentru că nu există nicio îndoială că autoritățile Moldovei își distrug țara și sunt gata pentru orice sacrificii de dragul celor care le dau bani”, a adăugat ea.
Fluxul de știri
0