Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Serebrian s-a întâlnit cu șefa Misiunii OSCE în Moldova, Kelly Keiderling

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaSerebrian s-a întâlnit cu șefa Misiunii OSCE în Republica Moldova, Kelly Keiderling
Serebrian s-a întâlnit cu șefa Misiunii OSCE în Republica Moldova, Kelly Keiderling - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2023
Abonare
Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu șefa Misiunii OSCE în Republica Moldova, doamna Kelly Keiderling.
CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. În cadrul întrevederii a fost discutată dinamica curentă în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană și prioritățile Guvernului Republicii Moldova în domeniul politicilor de reintegrare a țării, se arată într-un comunicat de presă de pe site-ul Guvernului.
Potrivit acestuia, în cadrul întrevederii a fost evidențiată și de această data complexitatea situației actuale de securitate internă și regională, fiind reiterată necesitatea menținerii stabilității, inclusiv în perimetrul Zonei de Securitate și în raioanele de est ale țării.
Interlocutorii au discutat și alte aspecte legate de dosarul transnistrean, problemele actuale de pe agenda negocierilor, cu precădere modul de soluționare a acestora.
Oficialii au convenit asupra necesității menținerii în continuare a unui dialog îndreptat spre crearea atmosferei de normalitate, previzibilitate și de consolidare a încrederii pe ambele maluri ale Nistrului.
Fluxul de știri
0