Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nu Rusia, ci “guvernarea actuală” este vinovată de dezastru din țară – Sondaj

© Sputnik / OsmatescoOameni, în Capitală
Oameni, în Capitală   - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2023
Abonare
Până și sondajele trucate arată că guvernanții sunt cei vinovați de situația dezastruoasă în care se află Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Cercetarea sociologică „Studiu Social-Politic si Mediul de Afaceri”, asupra corectitudinii căreia planează mari dubii, arată că actualii guvernanți sunt responsabili de situația dezastruoasă din Republica Moldova.
La întrebarea „care două instituții sau fenomene le învinuiți cel mai mult pentru problemele actuale ale Moldovei?”, 56 la sută dintre ce chestionați au arătat că aceasta este “guvernarea actuală”, iar 29 la sută – “politicienii care nu se gândesc la popor”.
Urmează “corupția” tot cu 29 la sută, după care „guvernările anterioare” cu 23 la sută. Doar pe poziția a șaptea este trecut “războiul din Ucraina” cu 10 la sută și pe pe poziția a noua, cu doar trei la sută, Rusia.
Am spus mai sus că este sum un mare semn de întrebare corectitudinea realizării acestui sondaj. Și asta pentru că autorii lui de la Magenta Consulting s-au autodemascat că au realizat această cercetare sociologică la comanda unui actor politic.
Pe unul din slide-urile prezentării, care trebuia să prezinte ratingurile partidelor, apare o inimioară în care este scris „De clarificat mâine cu clientul dacă prezentăm acest slide. Este o listă vădit pentru CUB”.
Fluxul de știri
0