Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Țîrdea: Pe cei cu flaguri LGBT îi păzesc, pe cei cu icoane îi interzic

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția îi protejează pe reprezentanții comunității LGBT, care mărșăluiesc în centrul Chișinăului, imagine din arhiva foto
Poliția îi protejează pe reprezentanții comunității LGBT, care mărșăluiesc în centrul Chișinăului, imagine din arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2023
Abonare
Deputatul Bogdan Țîrdea: „Pe cei cu flaguri LGBT îi păzesc, pe cei cu icoane îi interzic”.
CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Bogdan Țîrdea, a făcut pe o rețea de socializare o paralelă între atitudinea guvernării PAS față de diferite manifestații publice.
„Pe cei cu flaguri LGBT îi păzesc, pe cei cu icoane îi interzic”, a scris politicianul.
La mitingul de azi de la Chișinău organizat de mișcarea „Pentru Popor” mai mulți oameni au venit cu icoane. O parte dintre ei nu au mai reușit să ajungă la eveniment, fiind opriți sub diferite pretexte pe drumurile țării de polițiști.
Pe de altă parte acțiunile care au drept scop promovarea ideologiilor care reprezintă în ansamblul lor noua credință și viziune asupra lumii a Occidentului, cum ar fi LGBT, feminismul și altele, sunt permise și chiar ajutate de către polițiști să se desfășoare cât mai plăcut pentru cei care participă la ele.
La cel mai recent marș organizat la Chișinău de LGBT și de feministe a participat, ca figură de frunte, și cunoscutul personaj Andrei Spînu. Acesta, amintim, se bucură de o notorietate incontestabilă datorită modului în care a negociat cu Gazprom contractul de furnizare a gazelor naturale Moldovei.
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2023
Politică
Marina Tauber a declarat că „Maia Sandu a înnebunit de tot”
Fluxul de știri
0