Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Germanii au răspuns dur la afirmațiile lui Scholz despre Putin

© Sputnik / Sergey Guneev / Olaf Scholz / Accesați arhiva multimediaScholz
Scholz - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2023
Abonare
Cititorii Die Welt îl acuză pe cancelarul german Scholz de incompetență după ce a vorbit despre Putin
CHIȘINĂU - 03 mar, Sputnik. Cititorii ziarului Die Welt l-au criticat pe cancelarul german Olaf Scholz pentru că a spus că Vladimir Putin nu este pregătit să înceapă negocierile de pace.

Politicianul german a făcut o astfel de declarație cu o zi înainte, citind în Bundestag un raport guvernamental intitulat „Anul întorsăturii timpurilor noi – Întărirea securității și a uniunilor Germaniei, sprijin pentru Ucraina”.

"A trebuit să nu mai ascult poveștile lui Scholz după patru minute, pentru că nu mai suportam. Acest om este atât de departe de realitate încât ne conduce la război cu Rusia", a scris unul dintre comentatori."

"Rusia își va apăra cu calm interesele! Scopul este clar și simplu: Ucraina nu va fi în NATO", a spus altul.
„Scholz se face de râs cu declarațiile sale”, a spus un al treilea.
„Putin a vorbit despre disponibilitatea lui pentru negocieri de pace, dar secretarul general al NATO și-a exprimat o astfel de dorință?” a întrebat un alt utilizator.
„Creezi pacea când trimiți arme în Ucraina?” au întrebat cititorii.
Politicienii occidentali vorbesc constant despre modul în care Ucraina trebuie să învingă Rusia pe câmpul de luptă și pun tot mai mult arme în regimul de la Kiev. Kremlinul a răspuns că asistența militară nu va rezolva în mod fundamental nimic, ci va prelungi doar suferința poporului ucrainean. Potrivit secretarului de presă al președintelui Dmitri Peskov , obiectivele operațiunii speciale vor fi atinse, viitorul și succesul acesteia sunt dincolo de orice îndoială.
Congresul SUA - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2023
Editoriale
„Asta trebuie să înceteze”: În SUA este cerută oprirea ajutorului pentru Ucraina
Fluxul de știri
0