Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Video - Protest organizat de opoziție marți în centrul Chișinăului

Abonare
Mișcarea „Pentru Popor” organizează azi proteste în centrul Chișinăului. Susținătorii acestei mișcări se îndreaptă spre capitală din mai multe părți ale republicii. Poliția oprește mijloacele de transport care aduc oamenii la Chișinău, invocând diferite motive.
Protestatarii sunt revoltați din cauza acțiunilor poliției. Ei spun că merg la proteste pentru a spune ferm „Nu războiului în Moldova!” și pentru a cere achitarea integrală a facturilor din lunile de iarnă.
Totodată la toate intrările în Chișinău sunt echipaje de poliție care au organizat filtre în trafic.
Cele mai multe mașini ale polițiștilor au putut fi observate la intrarea în Chișinău în apropiere de localitatea Stăuceni.
Peste 50 de autocare și multe automobile personale, care se îndreptau spre Capitală, rămân blocate de poliție în raionul Cimișlia, informează Mișcarea pentru Popor.
E o coincidență sau nu, însă tocmai azi ANRE a majorat tariful la energia termică furnizată de „Termoelectrica”, adică în municipiul Chișinău cu 723 de lei față pentru o gigacalorie de tariful actual, asfel că acesta a ajuns la 3573 de lei de lei pentru o gigacalorie (cel vechi, aplicat din 1 octombrie era de 2 854 lei/Gcal).
Fluxul de știri
0