Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Procurorii anticorupție au început prezentarea probelor în dosarul în care figurează Dodon

© Sputnik / OsmatescoDodon
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2023
Abonare
După 13 ședințe de judecată, abia astăzi, procurorii anticorupție au început prezentarea probelor în susținerea învinuirii în privința ex-președintelui Igor Dodon.
CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Procuratura Anticorupție informează că, după 13 ședințe de judecată, astăzi procurorii anticorupție au început prezentarea probelor în susținerea învinuirii în privința socialistului Igor Dodon, în dosarul în care este bănuit de corupere pasivă, organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei „organizații criminale”.
Totodată, menționăm că, avocații inculpatului lui Dodon Igor au fost sancționați cu amendă judiciară în mărime de 1000 lei fiecare, cu informarea Uniunii Avocaților și Ministerului Justiție, pe motiv că aceștia au înaintat cerere de recuzare a procurorului în mod repetat cu rea - credinţă şi în mod abuziv, cu scopul de a tergiversa procesul.
Amintim că Procuratura Anticorupție a anunțat pe 6 octombrie 2022 despre trimiterea în judecată a cauzei penale de învinuire a fostului președinte Igor Dodon, în comiterea infracțiunii de corupere pasivă și organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale, săvârșite pe durata exercitării mandatului său de președinte al Republicii Moldova, în perioada lunii iunie 2019.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2023
Politică
Iarmaliuc n-a reușit nici de această dată să-l bage pe Dodon la pușcărie
Fluxul de știri
0