Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Renato Usatîi înnaintează un ultimatum celor din PAS: Ce îl nemulțumește pe politician

© Sputnik / Mihai CarausUsatîi
Usatîi - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2023
Abonare
Avertizare din partea liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, pentru Partidul Acțiune și Solidaritate.
CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Renato Usatîi îi face din deget celor din Partidul Acțiune și Solidaritate înnaintându-le un ultimatum. Politicianul susține că a primit mai multe semnale precum că membrii PAS, deputați și lideri de prin raioane, încearcă să convingă primarii Partidului Nostru să adere la PAS.
"Am o avertizare pentru PAS. Ultima. Terminați sa umblați pe la primari de orașe și să încercați să-i bomboniți... Eu înțeleg că aveți probleme cu candidații in localități, dar cautați-vă candidații voștri", a declarat Usatîi.
Astăzi, directorul general IMAS, Doru Petruți, a prezentat un sondaj realizat în perioada 6-23 februarie, pe un eșantion de 1100 de persoane. Astfel, datele au aratat că dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare anticipate, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar bate Partidul Acțiune și Solidaritate, înregistrând cel mai mare scor, iar prin urmare și cele mai multe fotolii în viitorul legislativ. Din numărul total al respondenților deciși, BCS ar lua 34,4%, PAS – 32,3%, Partidul Șor – 14,6%, iar Partidul Nostru – 5,4%.
Fluxul de știri
0