Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pacificatorii din Transnistria controlează în situația din zona de securitate

© Sputnik / Sergey Kuznecov / Accesați arhiva multimediaPost al pacificatorilor, Tighina
Post al pacificatorilor, Tighina - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2023
Abonare
Beleakov: militarii forțelor comune de menținere a păcii în regiunea transnistreană controlează bine situația în zona de securitate.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Copreședintele Comisiei Unificate de Control (CUC) din partea Transnistriei, Oleg Beleakov, a declarat pentru RIA Novosti că militarii forțelor comune de menținere a păcii în regiunea transnistreană controlează bine situația în zona de securitate.
„Situația în zona de securitate se află sub controlul sigur al pacificatorilor. Nu sunt fixate incidente. Situația este calmă. Spre deosebire de unii politicieni, care manifestă nervozitate, pacificatorii noștri asigură stabilitatea”, a declarat Beleakov.
El a subliniat că se află în contact permanent cu partenerii săi – copreședinții CUC din partea Federației Ruse, Aleksandr Andreev, și Moldovei, Alexandru Flenchea.
„Pacificatorii celor trei contingente (FR, Moldova și Transnistria) își fac datoria în regim normal. Ei urmăresc cu îngrijorare ce se întâmplă în jur, însă manifestă reținere și înțelegere”, a menționat Beleakov.
Совет Россия - НАТО в Брюсселе - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2023
Internațional
NATO nu vrea Pace în Ucraina? Cum a reacționat Stoltenberg la planul Chinei
Fluxul de știri
0