Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Două acțiuni de protest contra PAS s-au unit în una mare în fața Parlamentului

© Sputnik / Rodion ProcaPretstul mișcării ”Pentru Popor”
Pretstul mișcării ”Pentru Popor” - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2023
Abonare
Organizatorii celor două acțiuni de protest au decis să le unească într-o singură manifestație. Protestatarii au venit în fața clădirii legislativului.
CHIȘINĂU, 16 feb - Sputnik. La această oră în preajma Parlamentului Republicii Moldova au loc proteste împotriva guvernării PAS. Manifestațiile de protest sunt organizate de mișcarea „Pentru Popor” și de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.
Organizatorii celor două acțiuni de protest au decis să le unească într-o singură manifestație. Protestatarii au venit în fața clădirii legislativului.
Vorbitorii care iau cuvântul în fața mulțimii reproșează guvernării lipsa „vremurilor bune” promise în timpul alegerilor, problemele grave pe care le au oamenii din cauza costurilor facturilor, produselor alimentare etc.
De asemenea, guvernării îi este reproșată recurgerea la o cenzură fără precedent, închiderea a șase posturi de televiziune în baza unor motive inventate.
Pe fundalul acestui protest azi Dorin Recean urmează să ceară votul de încredere al Parlamentului pentru un nou cabinet de miniștri și e foarte puțin probabil să nu primească acest vot.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2023
Politică
Sandu recunoaște că cetățenii moldoveni sunt pentru neutralitate
Fluxul de știri
0