Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primele trei promisiuni lansate de Recean

© Sputnik / Rodion ProcaDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2023
Abonare
La briefingul în cadrul căruia a fost anunțată candidatura sa la funcția de premier, Dorin Recean a făcut trei promisiuni.
CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Dorin Recean a promis că se apucă imediat de lucru, mai exact se va ocupa în mod prioritar de ordine și dreptate, de economie, de pace și stabilitate.
„Dragi cetățeni vom purcede imediat la acțiuni pe trei dimensiuni, cele mai importante. Ordinea și disciplina din instituții, o nouă viață pentru economie, pacea și stabilitatea”, a declarat Recean după ce Sandu a anunțat că el este candidatul desemnat de președinte să formeze un nou guvern.
Atât Maia Sandu, cât și spicherul Igor Grosu, au declarat că au încredere în Dorin Recean și că așteaptă ca acesta să asigure integrarea europeană.
Desemnarea lui Recean are loc la doar câteva ore de la demisia Nataliei Gavrilița. Reprezentanții opoziției au criticat-o pe președinte pentru maniera în care a organizat consultările cu fracțiunile.
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2023
Politică
Tauber a acuzat-o pe Sandu că simulează consultările cu fracțiunile parlamentare
Fluxul de știri
0