Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Miniștrii, la Președinție după zvonul privind demisia Guvernului

© Sputnik / OsmatescoÎn incinta sediului Președinției Republicii Moldova
În incinta sediului Președinției Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2023
Abonare
Jurnaliștii moldoveni îi „vânează” pe miniștrii din actualul guvern, care vin, rând pe rând la Președinție, cerându-le să comenteze ultimele zvonuri privind soarta cabinetului Gavrilița.
CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. După ce în prima parte a zilei presa a difuzat zvonuri despre remanieri serioase și chiar despre o posibilă demisie a guvernului, la Președinție au început să vină unul după altul membrii cabinetului și membrii fracțiunii parlamentare PAS.
Niciunul dintre politicienii de frunte nu a acceptat să confirme scurgerile de informații despre soarta actualului guvern. Pe de ală parte, însă, unele persoane au lăsat să se înțeleagă că e posibilă o restructurare.
Premierul Natalia Gavrilița a anunțat pentru ora 13.00 un briefing pentru presă.
Deputatul Oazu Nantoi a confirmat că la Președinție a fost toată fracțiunea PAS, premierul Gavrilița și miniștrii din cabinetul condus de aceasta. N-a fost prezent ministrul de Externe Nicu Popescu. Acesta ar fi bolnav de COVID-19.
De această dată Oazu Nantoi nu a arătat în direcția jurnaliștilor figura din trei degete, care-l făcuse mult mai celebru acum câteva luni.
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2023
Politică
Guvernul condus de Natalia Gavrilița ar fi pe punctul de a demisiona
Fluxul de știri
0