Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele țării s-a întâlnit cu un subsecretar de stat al SUA: Despre ce au discutat

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaPreședintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Jose W. Fernandez, Subsecretarul de stat al SUA pentru creștere economică, energie și mediu
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Jose W. Fernandez, Subsecretarul de stat al SUA pentru creștere economică, energie și mediu - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2023
Abonare
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Jose W. Fernandez, Subsecretarul de stat al SUA pentru creștere economică, energie și mediu. Despre ce au discutat oficialii.
CHIȘINĂU, 9 feb – Sputnik. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut miercuri o discuție cu Jose W. Fernandez, subsecretarul de stat pentru creștere economică, energie și mediu al administrației Statelor Unite ale Americii, aflat în vizită la Chișinău.
Oficialii au abordat mai multe subiecte, printre care gestionarea crizei energetice, creșterea inflației și dificultățile economice din țara noastră.
Șeful statului și-a exprimat recunoștința pentru parteneriatul de lungă durată cu SUA și pentru tot sprijinul financiar oferit de către prietenii americani pentru depășirea crizelor din ultimul an.
"A fost subliniat și aportul Statelor Unite la dezvoltarea democrației și la avansarea luptei cu corupția, în context menționându-se sancțiunile emise de către Oficiul pentru Controlul Activelor Străine (OFAC) al Trezoreriei americane față de mai mulți indivizi și entități de la noi care au furat din banii publici și subminează securitatea statului", a scris serviciul de presă al Președinției.
Republica Moldova a semnat trei acorduri cu Uniunea Europeană în domenii strategice - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2023
Politică
Republica Moldova a semnat trei acorduri cu Uniunea Europeană în domenii strategice
Fluxul de știri
0