Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Termoelectrica anunță lucrări de mentenanță la unul dintre blocurile energetice

© Sputnik / Mihai CarausTermoelectrica S.A.
Termoelectrica S.A. - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2023
Abonare
Termoelectrica anunță lucrări de mentenanță la unul dintre blocurile energetice.
CHIȘINĂU, 5 feb -Sputnik. „Termoelectrica” informează că, în perioada 4-14 februarie se vor efectua lucrări de mentenanță la Blocul energetic nr.1.
Începând cu ziua de sâmbătă, ora 00:00, Blocul energetic nr.1 urmează a fi stopat pentru efectuarea lucrărilor, reglementate de normele tehnice.
Astfel după procedurile de răcire, urmează a fi făcută spălarea părții convective și preîncălzitoarelor de aer regenerative a cazanului de depuneri în rezultatul arderii combustibilului întru atingerea valorii rezistenței aerodinamice a părții convective a cazanului în corespundere cu exigențele normativului.
Lucrări privind reparația și ajustarea sistemului de automatizare a regulatorului de păcură a cazanului, reparația și ajustarea sistemului de automatizare a aerului periferic la arzătoare.
În perioada de staționare a blocului energetic, se vor efectua testări la presiune de lucru la cazan, precum și vor fi înlăturate observațiile constatate pentru a asigura funcționarea optimă a blocului energetic.
Regimul termic și hidraulic al sistemului de alimentare centralizată cu energie termică este asigurat în corespundere cu parametrii prestabiliți.
caldura - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2023
Societate
Căldura s-ar putea scumpi în Chișinău
Fluxul de știri
0