Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Erdogan: relațiile cu Putin se bazează pe onestitate și încredere reciprocă

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaPreședintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. - Sputnik Moldova, 1920, 30.01.2023
Abonare
Relațiile cu Putin se bazează pe onestitate și încredere reciprocă, a declarat președintele turc, Tayyip Erdogan.
BUCUREȘTI,30 ian – Sputnik, Ion Pelin. Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că relația sa cu omologul său rus, Vladimir Putin, se bazează pe onestitate și încredere reciprocă, în timp ce relațiile dintre Ankara și Moscova se bazează pe respect reciproc.
"De exemplu, există respect reciproc și încredere între noi și Rusia. Relația mea cu domnul Putin se bazează pe onestitate", a spus Erdogan la o întâlnire cu tinerii la Bilecik, Turcia.
Anterior, liderul rus Vladimir Putin a spus că președintele turc Tayyip Erdogan nu permite niciodată nimănui să i se urce în spate și să se lase ghidat de interesele țărilor terțe, el este un partener consecvent și de încredere, deși nu este un interlocutor ușor.
Fluxul de știri
0