Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mareșalul Senatului Republicii Polone vine la Chișinău

© AP Photo / Czarek SokolowskiTomasz Grodzki
Tomasz Grodzki - Sputnik Moldova, 1920, 24.01.2023
Abonare
Maresalul Tomasz Grodzki va fi însoțit, pe parcursul vizitei la Chișinău, de un grup de senatori polonezi.
CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. Mareșalul Senatului Republicii Polone, Tomasz Grodzki, se va afla, în perioada 24 – 25 ianuarie, într-o vizită oficială la Chișinău. Oficialul polon va avea întrevederi cu conducerea țării – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, șefa statului, Maia Sandu, și Prim-ministra Natalia Gavrilița.
Agenda vizitei oficiale mai include discuții cu ministra Sănătății, Ala Nemerenco. În cadrul întrevederilor vor fi abordate diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică și parcursul de integrare europeană a țării noastre, în contextul obținerii statutului de țară candidat la aderarea la UE.
Potrivit agendei vizitei, Maresalul Tomasz Grodzki va susține o lecție publică pentru studenții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și se va întâlni cu reprezentanții comunității poloneze.
Militari pe o stradă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 23.01.2023
Societate
Coloane de vehicule militare se vor deplasa pe traseele din țară
Fluxul de știri
0