Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Pompierii continuă răcirea rezervorului ce a luat foc în portul Giurgiulești

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Международный порт Джурджулешть
 Международный порт Джурджулешть - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Angajații IGSU din sudul țării continuă asigurarea securității antiincendiare în Portul Internațional Liber Giurgiulești.
CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. În data de 21 ianuarie 2023, angajații IGSU din sudul țării continuă misiunea de asigurare a securității antiincendiare în Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce pe data de 20 ianuarie un rezervor cu granule de șrot de floarea soarelui a luat foc.
Astăzi, la fața locului pentru menținerea siguranței și evitarea situației de risc sunt dislocate 5 autospeciale cu un efectiv de 13 angajați. Pompierii au misiunea de a răci rezervorul și să asigure securitatea zonei pentru evitarea unei situați de criză.
O companie specializată contractată de proprietarul rezervoarelor urmează să efectueze demontarea silozului afectat de procesul de ardere.
Întru evitarea riscului pentru cetățeni și infrastructura zonei, pompierii vor acționa la fața locului pe parcursul procesului.
Fluxul de știri
0