Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Percheziții la posturi vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUVama Sculeni
Vama Sculeni - Sputnik Moldova, 1920, 17.01.2023
Abonare
La posturi vamale ale frontierei moldo-române se desfășoară percheziții autorii cărora sunt procurori atât din Republica Moldova, cât și din România.
CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. Procuratura Anticorupție, în comun cu ofițerii din cadrul Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI, în cadrul unei operațiuni internaționale inițiate împreună cu Direcția Națională Anticorupție (DNA) și Direcția Generală Anticorupție România, astăzi 17 ianuarie 2023, au descins cu percheziții în mai multe posturi vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române.
Acțiunile de urmărire penală sunt desfășurate în cadrul unei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție în legătură cu tranzitarea unor puncte de frontieră.
Investigațiile comune au fost efectuate pe parcursul a mai mult de un an de zile, fiind documentați angajați ai Serviciului Vamal și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.
Procuratura Anticorupție din Republica Moldova a promis să revină cu detalii.
Fluxul de știri
0