Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu, făcută praf de Diana Șoșoacă

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2023
Abonare
Zvonul că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, ar fi avut o întâlnire discretă la Oradea cu senatorul Diana Șoșoacă a fost ferm dezmințit de aceasta din urmă.

Diana Șoșoacă: ”Nu mă întâlnesc cu cea care a vândut Republica Moldova lui Soros!”

„Pitica asta nu are tupeu să se întâlnească cu mine! Și-a vândut propria nație lui Soroș!” – în felul acesta senatorul Diana Șoșoacă a infirmat zvonul că ar fi avut o întrevedere cu președintele Maia Sandu în timpul deplasării acesteia peste Prut, mai exact la Oradea.
„Am fost sunată din Republica Moldova să mi se spună că m-am întâlnit cu Maia Sandu. Niciodată în viața mea nu m-am întâlnit cu Maia Sandu, când a fost la noi în Parlament la Senat, eu nu am avut dreptul să intru în Senatul României, dacă vreți să știți adevărul. Am avut interdicție să intru în Senatul României că doamna Maia Sandu și cu Iohannis au fost în Parlament, au susținut nu știu ce chestii cu egalitatea de șanse pentru femei. Ce chestie? Ce egalitate de șanse în care o femeie nu a avut dreptul să intre în sala Senatului pentru că era doamna Maia Sandu? Aia care se duce și cerșește în genunchi, pe sub toate birourile ajutor pentru Republica Moldova. Ți-ai vândut țara doamna Maia Sandu, ți-ai vândut-o lui Soroș”, a declarat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Maia Sandu, ai nenorocit țara care aparține României!”

„Nu m-am întâlnit niciodată în viața mea cu Maia Sandu și cu atât mai puțin la Oradea și dezmint total aceste știri în care eu m-aș întâlni cu Maia Sandu. Nici nu îndrăznește pitica asta să se întâlnească cu mine. Pitică din punct de vedere politic, nu altceva, că nu știu ce înălțime are, dar din punct de vedere politic este un om mic, pitic care și-a vândut țara. Ai nenorocit țara ceea, care de fapt îi aparține României și vrei să devii președinta României, ți-ai vândut Moldova și cerșești ajutoarele și ți-ai vândut propria nație lui Soroș vii să îmi iei și țara mea”, a conchis Șoșoacă.
Fluxul de știri
0