Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Ambasada Rusiei în Moldova a organizat o odihnă de iarnă pentru copiii compatrioților

© Sputnik / Mihai CarausНовогодние елки Кишинева 2021 2022
Новогодние елки Кишинева 2021 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 07.01.2023
Abonare
Reprezentanții ambasadei i-au vizitat pe cei care se odihneau în tabăra de copii.
Urmând tradiției, ambasada Rusiei în Republica Moldova a organizat o sărbătoare de iarnă pentru copiii compatrioților ruși de pe ambele maluri ale Nistrului în perioada sărbătorilor de Anul Nou, informează serviciul de presă al departamentului diplomatic.
„Copiii din familii social vulnerabile și cu venituri mici au vizitat centrele de sănătate din Vadul-lui-Vodă și din raionul Slobozia, ca parte a campaniei caritabile „Tabăra Ambasadorului Rusiei”, se arată în raport.
La organizarea odihnei copiilor au participat organizații obștești ale compatrioților ruși din Chișinău, Bălți, Bender, Drochia, Anenii Noi, Tiraspol și alte orașe și localități ale țării.
„Pe 5 ianuarie, soția ambasadorului Rusiei Tatiana Vasnețova și diplomații de la ambasadă au vizitat școlarii aflați în vacanță. Pentru sosirea oaspeților, copiii au pregătit un concert festiv cu spectacole de teatru, poezii și dansuri, precum și un test intelectual. ”, informează serviciul de presă.
Tatiana Vasnețova și șeful comunității ruse Ludmila Lașcionova au remarcat priceperea, talentul și abordarea creativă originală a interpretării fiecărui număr, mulțumind copiilor pentru primirea călduroasă.
Toți copiii au primit cadouri cu ocazia Anului Nou și Crăciunului.
Fluxul de știri
0