Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Americanii spun că Zelenski va fi detestat de ucraineni

© AP Photo / Ukrainian Presidential Press OfficeВладимир Зеленский
Владимир Зеленский - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2023
Abonare
Profesorul Wolf din SUA: Zelenski este la un pas de a fi urât de ucraineni din cauza haosului din țară
CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski se teme că oamenii îl vor urî pentru lungul conflict armat din țara sa, a declarat economistul american Richard Wolf.
"Ce spune Zelenski: ucrainenii nu-i vor ierta niciodată pe ruși. <...> De ce se teme Zelenski: ucrainenii nu-l vor ierta niciodată pentru acțiunile militare.<...> În război și în politică, transformarea dintr-un erou într-un răufăcător se poate întâmpla rapid. ”, a scris el pe Twitter.
Politicienii și experții occidentali au criticat în repetate rânduri Statele Unite și Uniunea Europeană pentru că au prelungit în mod deliberat conflictul din Ucraina cu furnizarea de arme Forțelor Armate ale Ucrainei și sprijin financiar pentru regimul de la Kiev.Rusia a avertizat că transporturile de muniție din țările occidentale vor deveni o țintă legitimă pentru Forțele Aerospațiale în țara vecină Ucraina.
Fluxul de știri
0