Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mama lui Igor Dodon, citată la procuratură cu o zi înainte de Revelion

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 30.12.2022
Abonare
„Poliția politică a Maiei Sandu va intra și în Biserici, dacă va fi dată comanda. Ei nu au nimic sfânt”, a menționat Dodon.
CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Mama lui Igor Dodon a fost citată din nou la procuratură, cu o zi înainte de Revelion. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon pe o rețea de socializare.
„Au chemat-o nu atât pentru declarațiile ei, fiindcă ea oricum nu are ce spune, ci au chemat-o ca să o intimideze și să pună din nou presiune asupra mea, au chemat-o ca să ne umilească și să le demonstreze tuturor că acest regim sadic instaurat de Maia Sandu nu are nicio limită și este gata să execute orice comandă politică, împotriva oricui”, a scris Dodon.
În opinia fostului președinte, autoritățile încearcă să bage frica în oameni, în societate, în țară.
„Iar poliția politică a Maiei Sandu va intra și în Biserici, dacă va fi dată comanda. Ei nu au nimic sfânt”, a mai notat Igor Dodon.
El a dat asigurări că împreună cu familia sa va rezista presiunilor.
„Nu voi pleca din țara, nu am pregătit rucsacul pentru fugă în caz de pericol, cum știu că o vor face majoritatea deputaților și miniștrilor din PAS. Și mie justiția îmi va da dreptate, în timpul guvernării voastre sau imediat după”, afirmă Dodon.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2022
Politică
Igor Dodon va publica toată informația despre dosarele ce îi sunt intentate
Fluxul de știri
0