Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kolokolițev: Printre migranții din Rusia creșterea criminalitatea legată de droguri

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaMinistrul rus al Afacerilor Interne, Vladimir Kolokolițev
Ministrul rus al Afacerilor Interne, Vladimir Kolokolițev - Sputnik Moldova, 1920, 26.12.2022
Abonare
Kolokolițev a declarat că în Rusia printre migranți se înregistrează o creștere a numărului de infracțiuni legate de droguri.
CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. În Rusia se înregistrează o creștere a criminalității în rândul migranților, aproximativ 80% dintre actele infracționale sunt legate de traficul de droguri, a declarat ministrul rus de Interne Vladimir Kolokolițev.
Demnitarul a remarcat volumul mare de lucru ce urmează a fi făcut în vederea combaterii criminalității, în special a celei care are legătură cu drogurile.
Vorbind despre infracțiunile comise în mediul migranților, Kolokolițev a remarcat: „creșterea manifestărilor infracționale din partea lor, 80% din totalul faptelor criminale sunt trafic de droguri”.
El a menționat că 16 instituții publice din Rusia beneficiază de munca migranților. Cu toate acestea el menționează că societatea are așteptări doar din partea MAI ca infracționalitatea să fie combătută.
„Instituția noastră au emis deja toate instrucțiunile de rigoare către organele teritoriale locale. Rog reprezentanții altor departamente și angajatori să acorde atenție acestui site”, a adăugat ministrul.
Potrivit lui, instituțiile publice ar urma să lupte în mod solidar împotriva criminalității în rândul migranților.
Canabis - Sputnik Moldova, 1920, 26.12.2022
Rusia
Rusia torpilează inițiativele narcoliberale din OMS
Fluxul de știri
0