Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

„Parcă ar fi un boschetar”: britanicii, despre Zelenski

Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 19.12.2022
Abonare
Cititorii Telegraph l-au atacat pe Zelenski după ce s-a adresat către Rishi Sunaka
CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik.Cititorii ziarului britanic The Telegraph au criticat adresarea președintelui ucrainean Vladimir Zelenski, care i-a spus premierului britanic Rishi Sunak că Ucraina „are nevoie” de el.
Potrivit publicației, politicianul ucrainean se teme că proviziile militare din Regatul Unit vor fi reduse din cauza intenției șefului guvernului britanic face un audit a cheltuielilorfinanciare pentru regimul de la Kiev.
Utilizatorii portalului, la rândul lor, l-au comparat pe Zelenski cu un boschetar.
Poate că este puțin îngrijorat că vom afla unde se duc miliardele noastre? a sugerat Marilyn Bradshaw
„Am nevoie de banii tăi”, a parafrazat Willian Bodie.
"Nu ar fi trebuit să sprijinim deloc Ucraina împotriva Rusiei . Războiul lor nu are nimic de-a face cu noi", s-a plâns Paul Bennett.
"Zelensk însuși s-a implicat în această poveste, poate ieși din ea fără niciun efort. Acest aventurier este ca un vagabond de pe stradă, cu o mașină Audi parcată în parcare din spate", a spus Matthew Bennell.
„Zelenski i-a spus lui Rishi Sunak că Ucraina „are nevoie” de el”. Traducem... Zelenski are nevoie de banii noștri când nu putem trece nici măcar două copeici. Mă întreb câți bani a investit Zelenski însuși în acest război din comorile sale?”, au întrebat Hunter și The Hunted.
"Este timpul să votăm pentru sprijinul suplimentar pentru Ucraina. Cu o analiză completă a costurilor", a cerut James Williams.
Rusia desfășoară o operațiune militară specială în Ucraina din 24 februarie. Vladimir Putin a numit sarcina sa „protecția oamenilor care au fost supuși hărțuirii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”. Potrivit președintelui, scopul final al operațiunii este eliberarea Donbassului și crearea condițiilor care să garanteze securitatea Rusiei.
SUA şi aliaţii săi din NATO continuă să livreze arme regimului de la Kiev. Moscova a subliniat în repetate rânduri că furnizarea de echipamente militare occidentale nu face decât să prelungească conflictul, iar transportul cu arme străine devine o țintă legitimă pentru armata rusă.
Papa Francesco celebra la messa in Vaticano - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2022
Internațional
Papa de la Roma a numit conflictul din Ucraina „război mondial”
Fluxul de știri
0