Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bucurii pentru copiii din sudul Moldovei din partea „Poveștii ruse”

© Photo : Русский дом в Кишиневе„Povestea rusă” pentru copiii din Moldova
„Povestea rusă” pentru copiii din Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2022
Abonare
Sâmbătă în Casa de cultură a orașului Taraclia a avut loc spectacolul de păpuși „Muzicienii din Bremen”.
CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Campania de pregătire pentru sărbătoarea Anului Nou „Muzicienii din Bremen” este organizată de Ambasada Rusiei în Moldova, de Centrul rus pentru Știință și Cultură, Consiliul Coordonator al Compatrioților Ruși, de Comunitatea rusă din Moldova și de administrație orașului Taraclia.
Spectacolul a avut loc în sala de festivități a Casei de Cultură, unde au fost invitați elevii din clasele mici împreună cu învățătorii lor.
Artiștii teatrului rus de păpuși, Aleksandr Melniciuc și Tatiana Corobca, au cucerit atenția publicului chir din primele clipe ale spectacolului. În sală a domnit muzica și cântece ale copilăriei. Iar copiii, încântați la culme, au devenit participanți activi ai spectacolului, aducându-și aportul la instaurarea puterii biruitoare a binelui.
© Photo : Русский дом в Кишиневе„Povestea rusă” pentru copiii din Moldova
Русская сказка для детей на юге Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2022
„Povestea rusă” pentru copiii din Moldova
Moș Gerilă i-a felicitat pe copii și la finalul spectacolului festiv le-a oferit cadouri dulci tuturor. Copiii nu doreau să se despartă de poveste, au făcut bucuroși poze lângă pomul de Anul Nou și pe fundalul bannerului „Povestea rusă”. Cei mai mari au mulțumit organizatorilor pentru minunata dispoziție de Anul Nou, pe care actorii au creat-o în preajma trecerii dintre ani și pentru cadourile minunate. Șeful adjunct al administrației regionale, Alexander Borimecicov, şi-a exprimat speranța că astfel de întâlniri vor mai avea loc.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2022
Societate
Vârsta de pensionare a mamelor cu mulți copii ar putea fi micșorată
Fluxul de știri
0