Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Natalia Gavrilița merge azi la Hîncești, iată scopul vizitei

© Sputnik / Rodion ProcaNatalia Gavrilița
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 16.12.2022
Abonare
Natalia Gavrilița va vorbi despre prioritățile Guvernului pentru anul viitor și va avea întâlniri la câteva instituții.
CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Azi prim-ministrul Natalia Gavrilița se va afla în raionul Hîncești, unde va avea o loc o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale din raion, ne informează serviciul d epresă al Guvernului.
La ședința de la Hîncești vor fi discutate principalele probleme cu care se confruntă locuitorii din regiune. Vor fi analizate și prioritățile Strategiei de Reformă a administrației publice, care, potrivit sursei citate, „are drept obiectiv îmbunătățirea vieții cetățenilor în toate regiunile Republicii Moldova”.
Natalia Gavrilița va vorbi și despre prioritățile Guvernului pentru anul viitor, inclusiv despre oportunitățile pe care le-a dezvoltat Executivul pentru localitățile care vor dori să se amalgameze voluntar.
Gavrilița planifică să viziteze și Liceul Teoretic „Ștefan Holban” din satul Cărpineni. Anul curent, instituția a fost dotată cu echipament modern în cadrul proiectului „Reforma Învăţământului în Moldova”, implementat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cu susținerea Băncii Mondiale.
Premierul va avea o întrevedere și cu primarul localității, Ion Cărpineanu, în cadrul căreia va fi discutat procesul de implementare a proiectului „Satul European”, care a ajuns în localitate. Prin intermediul proiectului, va fi reparată Casa de Cultură.
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2022
Economie
Deputatul Radu Marian: „Este perfect în regulă ca statul să se împrumute”
Fluxul de știri
0