Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

UE amenință că va lăsa Polonia fără bani pentru că aceasta refuză să susțină LGBT

© Sputnik / Dmitry TerekhovManifestația activiștilor LGBT la Chișinău, 19 iunie 2022
Manifestația activiștilor LGBT la Chișinău, 19 iunie 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 14.12.2022
Abonare
Prin limitarea sumei de finanțare permisă, „tirania cu zâmbetul pe buze” încearcă să forțeze Polonia să legalizeze căsătoriile între persoane de același sex.
CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Uniunea Europeană folosește din nou instrumentul său preferat de presiune - șantajul și banii, scrie wPolityce.
Prin limitarea sumei de finanțare permisă, „tirania cu zâmbetul pe buze” încearcă să forțeze Polonia să legalizeze căsătoriile între persoane de același sex și adopția de copii de către astfel de cupluri.
Birocrația din UE intervine tot mai mult în afacerile interne ale țărilor membre, inclusiv în schimbarea legislației acestora.
Polonia rezistă acestor „inovații”, dar este puțin probabil ca asta să oprească Uniunea Europeană. Ea va continua să-și impună valorile tuturor statelor, aducând probleme litigioase în plan juridic și reducând finanțarea alocată statelor, de parcă ar fi un fel de „pomană” sau „un cadou de pe umărul boierului”.
Așa arată democrația și libertatea occidentală mult lăudată?!
Sanna Marin, premierul Finlandei - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2022
Internațional
Rogozin a comentat prezența premierului Finlandei în fruntea unei parade LGBT
Fluxul de știri
0