Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM îi cere lui Vartanean să renunțe la mandatul de deputat

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaParlamentul Republicii Moldova în ședință plenară
Parlamentul Republicii Moldova în ședință plenară - Sputnik Moldova, 1920, 14.12.2022
Abonare
PSRM îi cere lui Vartanean, care pleacă la partidul lui Ion Ceban, să renunțe la mandatul de deputat.
CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova i-a cerut deputatului Gaec Vartanean să renunțe la mandat.
Vartanean și-a anunțat intenția de a adera la partidul pe care îl înființează fostul socialist, Ion Ceban, primarul Capitalei.
Anterior Gaec Vartanean a apărut public în repetate rânduri la evenimente politice alături de primarul General al Chișinăului.
„Decizia lui Gaec Vartanean nu reprezintă o surpriză pentru echipa PSRM. Noi am știut întotdeauna că el este omul apropiat lui Ion Ceban și că plecarea lui era un fapt iminent. Îi dorim succes în continuare, cu precizarea de rigoare că PSRM mereu a condamnat traseismul politic. Mizăm pe bunul simț al lui Gaec Vartanean, care trebuie să-și depună mandatul de deputat și să respecte voința alegătorilor, or acest mandat aparține PSRM”, a menționat serviciul de presă al PSRM într-un comunicat difuzat miercuri.
Gaek Vartanean - Sputnik Moldova, 1920, 14.12.2022
Politică
Deputatul socialist Vartanean păresește PASM și aderă la „MAN”-ul lui Ion Ceban
Fluxul de știri
0