Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit în SUA cu un membru al Comitetului de Externe al Congresului

© Sputnik / Rodion ProcaMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2022
Abonare
Președinția moldovenească: Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Michael McCaul, membru al Comitetului pentru Afaceri Externe al Camerei Reprezentanților din Congresul SUA.
CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Michael McCaul, membru al Comitetului pentru Afaceri Externe al Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, ne informează Președinția de la Chișinău.
Potrivit sursei oficiale, discuțiile dintre cei doi au fost „despre relațiile moldo-americane și sprijinul oferit de partenerii din Statele Unite pentru agenda noastră de reforme”.
Totodată, Sandu și-a exprimat recunoștința pentru adoptarea de către Congresul SUA, în aprilie 2022, a unei rezoluții prin care este reafirmat sprijinul pentru suveranitatea, integritatea teritorială și parcursul democratic al Republicii Moldova.
Din comunicat mai aflăm că ea a „apreciat decizia SUA de a trece pe lista de sancțiuni nouă persoane și 12 entități pentru acte grave de corupție, prejudicierea averii statului și promovarea influenței Rusiei în țara noastră”.
Fluxul de știri
0