Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul va examina solicitarea Guvernului de prelungire a stării de urgență

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldovaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 01.12.2022
Abonare
Astăzi se va decide dacă starea de urgență se prelungești cu încă 60 de zile în țara noastră.
CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. Propunerea Guvernului privind prelungirea stării de urgență va fi examinată de Parlament în ședința plenară de astăzi, 1 decembrie. Asta după ce miercuri seara membrii Biroului permanent au completat ordinea de zi a ședinței plenare.
La ședința de joi a Parlamentului, deputații vor examina, în a doua lectură, proiectul Codului electoral al Republicii Moldova și modificarea cadrului normativ conex, precum și inițiativele legislative care vizează activitatea Avocatului Poporului.
Deputații vor mai dezbate proiectul de lege privind gazele fluorurate cu efect de seră, precum și modificarea mai multor acte normative. Printre ele figurează Legea privind indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă și alte prestații de asigurări sociale și Legea privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor.
Biroul permanent al Parlamentului a aprobat și ordinea de zi a ședințelor plenare din perioada 8-15 decembrie curent.
stare de urgență - Sputnik Moldova, 1920, 30.11.2022
Politică
Starea de urgență ar putea fi prelungită cu 60 de zile
Fluxul de știri
0