Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Occidentul atrage Moldova în campania antirusească – Zaharova

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 30.11.2022
Abonare
Ministerul rus de Externe: Occidentul atrage Chișinăul într-o campanie antirusească după un scenariu similar celui ucrainean.
CHIȘINĂU, 30 nov – Sputnik. Occidentul atrage Moldova într-o campanie antirusească, după un scenariu similar celui din Ucraina, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova.
„Remarcăm cu regret că Occidentul, prin intermediul autorităților republicii, continuă să atragă activ (Moldova – n.red.) în campania sa antirusească. Scenariul a fost similar celui care a fost realizat în Ucraina: curățarea spațiu informațional de opiniile indezirabile, represiuni politice, incitare la rusofobie, abandonarea statutul de neutralitate, apropierea de NATO. Toate acestea sunt făcute cu mâinile acelor politicieni care au fost hrăniți în Occident”, a spus ea miercuri la un briefing.
gaz - Sputnik Moldova, 1920, 30.11.2022
Societate
Moldova va avea gaz și în luna decembrie: Cât va achita Moldovagaz
Fluxul de știri
0