Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mâine în Capitală are loc un nou protest antiguvernamental: Poliția vine cu precizări

© Sputnik / Rodion ProcaProtest
Protest - Sputnik Moldova, 1920, 27.11.2022
Abonare
Poliția vine cu precizări referitor la protestul care va avea loc mâine în Capitală.
CHIȘINĂU, 27 nov - Sputnik. Poliția Republicii Moldova informează locuitorii capitalei că mâine, 28 noiembrie, la ora 13:00 este preconizată o nouă întrunire organizată de reprezentanții unui partid politic. Aceștia au anunțat că întrunirea se va desfășura în fața Procuraturii Generale.
"Reiterăm că Poliția va fi la datorie pentru a asigura ordinea și securitatea publică, dar și circulația rutieră, în contextul în care evenimentul are loc într-o zi de muncă, la o oră cu trafic intens pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală", scrie Poliția pe canalul de telegram.
În context, oamenii legii au amintim organizatorilor întrunirii că, "potrivit Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale nr. 42 din 13 octombrie 2022, desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice în zilele lucrătoare sunt interzise".
Amintim că mai bine de două luni reprezentanții și susținătorii Partidului Șor ies în stradă pentru a cere demisia actualei guvernări de la Chișinău. Aceștia susțin că sunt nemulțumiți de evoluția situației din țară, dar și scumpirile din ultima vreme.
Protest antiguvernamental în fața Procuraturii Generale - Sputnik Moldova, 1920, 18.11.2022
Galerie foto
Protest antiguvernamental în fața Procuraturii Generale
Fluxul de știri
0