Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova a făcut precizări privind loviturile masive cu rachete din 23 noiembrie

© Министерство обороны РФ / Accesați arhiva multimediaLansare de rachete de înaltă precizie, arhiva foto
Lansare de rachete de înaltă precizie, arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 24.11.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul rus al Apărării a făcut precizări în legătură cu loviturile de miercuri, 23 noiembrie, asupra unor obiecte din Ucraina.
CHIȘINĂU, 24 nov – Sputnik. Potrivit unui comunicat difuzat joi de Ministerul rus al Apărării, atacurile de miercuri, 23 noiembrie, asupra unor obiecte ce fac parte din infrastructura critică a Ucrainei au vizat sistemul de conducere militară ucrainean și obiectele energetice legate de acestea.
Totodată, sursa oficială a subliniat că toate distrugerile anunțate de partea ucraineană în această zi în Kiev nu au nicio legătură cu loviturile efectuate de forțele armate ruse.
„Pe 23 noiembrie militarii ruși nu au lansat nicio lovitură asupra țintelor din perimetrul Kievului. Toate distrugerile din Kiev anunțate de partea ucraineană sunt o urmare a căderii rachetelor sistemelor antiaeriene ucrainene și străine, care sunt instalate în cartierele locative”, a precizat Ministerul rus al Apărării.
Potrivit aceluiași comunicat, în urma loviturilor masive din 23 noiembrie a fost perturbată redislocarea pe cale ferată a rezervelor armatei ucrainene, a tehnicii și armamentului.
Ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 24.11.2022
Politică
Vasnețov: Acțiunile armatei Rusiei în Ucraina nu sunt o amenințare pentru Moldova
Fluxul de știri
0