Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul Șor pichetează Procuratura Anticorupție

O machetă cu imaginea șefului Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care scrie „Sunt mută, surdă și oarbă! Vreau să fiu șefă la Procuratura Anticorupție!”
O machetă cu imaginea șefului Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care scrie „Sunt mută, surdă și oarbă! Vreau să fiu șefă la Procuratura Anticorupție!” - Sputnik Moldova, 1920, 16.11.2022
Abonare
Un nou flashmob este organizat de Partidul Șor. De această dată membrii și simpatizanții partidului se adună în fața Procuraturii Anticorupție.
CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. Aceștia au adus și o machetă cu imaginea șefului Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe care scrie „Sunt mută, surdă și oarbă! Vreau să fiu șefă la Procuratura Anticorupție!”. Protestatarii cer demisia Veronicăi Dragalin. Asta și în lumina dezvăluirilor recente – după spargerea conturilor de telegram ale unor demnitari – din care a devenit evident că Dragalin a fost numită în funcție bucurându-se de protecție în cadrul Consiliului Superior al Procurorilor.
Tot astăzi adepții Partidului Șor organizează un protest din fața Judecătoriei Chișinău cu sediul la Ciocan, unde a așteaptă decizia instanței cu privire la reținerea celor peste 20 de lideri ai organizațiilor teritoriale ale Partidului Șor.
️Aceștia au fost reținuți în săptămânile precedente. Toți cei 20 de lideri regionali se află în arest la domiciliu sau în penitenciar. ️Procurorii cer prelungirea măsurii pentru toate persoanele reținute, iar avocații și proteetatarii cer eliberarea lor.
Fluxul de știri
0