Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ce s-a întâmplat cu cele 50 de miliarde de dolari date de SUA Ucrainei

© Sputnik / Павел Лисицын / http://visualrian.ru/story/list_36088/398435.htmlArme, imagine simbol
Arme,  imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 16.11.2022
Abonare
Jurnalista americană Candace Owens a arătat că SUA i-au dat 50 de miliarde de dolari lui Zelenski şi că de exact 50 de miliarde au cumpărat oligarhii ucrainieni proprietăți în Elveția în ultimele luni de zile.
BUCUREȘTI, 16 nov - Sputnik. Jurnalista americană Candace Owens a ieşit public cu acuzaţia că cele 50 de miliarde de dolari date Kievului de către SUA au fost deja cheltuite pe proprietăți imobiliare în Elveția.
„Doar de curând i-am dat lui Volodimir Zelenski 50 de miliarde de dolari, dar acum el cere mai mult”, s-a indignat Owens la postul american de televiziune Fox News.
Jurnalista a făcut constatarea că 50 de miliarde de dolari reprezintă exact suma de bani folosită de oligarhii ucraineni în ultimele trei luni pentru achiziționarea de imobiliare în Elveția. Jurnalista este convinsă că ar trebui trimisă o comisie specială în Ucraina pentru a clarifica pe ce a cheltuit Kievul banii americani.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 15.11.2022
Editoriale
Operațiunea specială: Activizarea multidimensională în Donbas
Fluxul de știri
0