Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Și șefului Inspectoratului General al Poliției i-a fost spart contul de Telegram

© Sputnik / Miroslav RotariPCCOCS
PCCOCS - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2022
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că a inițiat un dosar penal după ce contul Telegram al șefului Inspectoratului General al Poliției a fost spart.
CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu angajați ai altor autorități competente, cercetează sub aspect penal spargerea contului de Telegram al șefului Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu.
“Fapta investigată a vizat atât informația textuală, cât și fișiere transmise și primite de către șeful IGP - ilegalitate care între timp a fost întreruptă. Astfel, pe acest fapt a fost pornită urmărirea penală, cu privire la rezultatele căreia oamenii legii urmează să informeze ulterior, în măsura în care aceasta nu ar afecta urmărirea penală”, anunță PCCOCS pe rețelele de socializare.
Fluxul de știri
0